NOREA roept kandidaten op voor de tijdelijke vacature van Projectmanager Kwaliteit en Vaktechnische Communicatie

NOREA roept kandidaten (m/v RE's) op voor de tijdelijke vacature van Projectmanager Kwaliteit en Vaktechnische Communicatie  (0,8 - 1,0 fte)

functie en taken:
De functionaris werkt op basis van een projectopdracht van het bestuur en is in dat verband verantwoordelijk voor de organisatie en vakinhoudelijke ondersteuning van het  kwaliteitsonderzoek. Daarnaast heeft de functionaris tot taak om het juiste gebruik en de éénduidige toepassing van de assurance-standaarden in de beroepsgroep te bevorderen. Tenslotte kan op de functionaris ook een beroep worden gedaan bij voorkomende vaktechnische vragen en de ondersteuning van projecten en activiteiten van de werk- en kennisgroepen.

Opleiding en ervaring:
De kandidaat is een RE op senior-niveau met aantoonbare ervaring en affiniteit met kwaliteitsreviews en de uitvoering van assurance-opdrachten en beschikt over een aantal jaren ervaring als auditmanager en/of -projectleider.

Benodigde eigenschappen en vaardigheden:

  • is doortastend, accuraat, flexibel en kan goed improviseren;
  • is in staat om bestendige relaties op te bouwen met leden, auditkantoren en -diensten;
  • beschikt over zakelijk inzicht en tevens een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen;
  • heeft overtuigingskracht en kan goed omgaan met weerstanden (direct en indirect);
  • beschikt over communicatieve vaardigheden, een vlotte pen alsmede een goede presentatievaardigheid;
  • is zelfstandig en resultaatgericht.

Aanstelling:
Deze aanstelling wordt ingevuld op basis van een tijdelijk dienstverband (NOREA/NBA) of Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) voor de periode van één jaar met een optionele verlenging van nog een jaar. Sollicitaties kunnen voor 1 december worden gericht aan het NOREA-bureau. De gesprekken zullen plaatsvinden in de maand december 2015.