Commissie Young Professionals

NOREA Young Professionals


• YP Nieuws
• Commissie
• Activiteiten
• FAQ
• Contactformulier
 

De commissie NOREA Young Professionals bestaat uit een voorzitter, een vice-voorzitter, een secretaris en leden. De leden zijn elk verantwoordelijk voor een aandachtsgebied. Hieronder stellen zij zich aan jou voor.

De commissie onderkent een tweetal werkgroepen, te weten activiteiten en communicatie.

Werkgroep activiteiten

De werkgroep activiteiten is verantwoordelijk voor het uitwerken en organiseren van activiteiten. Alle activiteiten in een jaar worden opgenomen in een jaaragenda die de werkgroep samenstelt.

Werkgroep communicatie

De werkgroep communicatie is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie waaronder het onderhouden en coördineren van contacten met overige Young Professional organisaties als de NIVRA YP, IIA YP, PvIB YP en NGI.

Leden van de commissie

   
Jeroen van Schajik -
Vice Voorzitter / Externe profilering

 Foto Jeroen van Schajik

Jeroen.van.Schajik@bdo.nl

Mijn naam is Jeroen van Schajik en werk sinds 2003 bij BDO Consultants B.V. afdeling Information Technology als IT Auditor. In juni 2007 ben ik voor de studie IT Auditing aan de Vrije Universiteit afgestudeerd en in 2008 ingeschreven als Register IT Auditor. Bij BDO voer ik TPM- en richtlijn 3402 onderzoeken uit bij IT dienstverleners. Daarnaast ben ik actief met privacy audits en softwarecertificeringen bij met name online dienstverleners. Naast deze audits ondersteun ik onze collega Register Accountants bij de jaarrekeningcontrole op het gebied van dataanalyses en IT audits.

Sinds 2010 ben ik actief binnen de NOREA Young Professionals. Het promoten en vergroten van de betrokkenheid van de startende IT auditor bij de NOREA zie ik als belangrijkste speerpunt.

Klik hier voor mijn pagina op LinkedIn.  

   

Friso van Wieringen - 
Activiteiten

 foto Friso van Wieringen

friso@van-wieringen.nl

Ik ben Friso van Wieringen en heb een achtergrond in de informatica en informatiekunde. Naast mijn studies heb ik mijn eigen onderneming gehad om op die manier te voorzien in mijn levensonderhoud. Na het voltooien van mijn Masteropleiding ben ik verder gaan kijken en werd ik benaderd voor een functie als IT Auditor bij PricewaterhouseCoopers. Voor mij een relatief nieuwe wereld en daarom erg interessant. Binnen PwC ben ik vooral betrokken geweest bij ondersteuning van jaarrekeningcontroles en het uitvoeren van specifieke adviesopdrachten op het gebied van het ERP-systeem JD Edwards. In juni 2009 ben ik daarnaast afgestudeerd IT Auditor aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Vanaf oktober 2010 ben ik werkzaam als senior consultant bij ConQuaestor Management Consulting. Binnen onze afdeling IT Value & Risk Management adviseren wij klanten o.a. op het gebied IT-audit, -risico en -governance vraagstukken.

Mijn rol binnen NOREA Young Professionals ligt voornamelijk op ondersteuning van het organiseren van evenementen.

Klik hier voor mijn pagina op LinkedIn.

   

Niels Velderman
Externe profilering

 niels.velderman@nl.ey.com

Mijn naam is Niels Velderman en ben sinds 2008 werkzaam als IT auditor bij Ernst & Young te Amsterdam. Hier houd ik me voornamelijk bezig met IT audits ten behoeve van de jaarrekeningcontrole van cliënten in Nederland en een aantal in Engeland. Daarnaast houd ik me actief bezig met de vaktechnische kant van IT audit. Ik zit momenteel in het laatste jaar van de IT audit opleiding aan de VU.

Sinds dit jaar heb ik zitting genomen in het bestuur van NOREA Young Professionals. Voor dit jaar hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de bekendheid van NOREA YP en inhoudelijke bijeenkomsten voor onze doelgroep.

   

Yuen Tang RA

y.l.tang@vu.nl

 

Mijn naam is Yuen Tang en ik werk sinds juni 2009 bij de Vrije Universiteit te Amsterdam als interne accountant. Hiervoor heb ik ruim 4,5 jaar bij PWC gewerkt waar ik voornamelijk financiële audits heb uitgevoerd. Ik zit momenteel in het laatste jaar van de IT audit opleiding aan de VU. Daarvoor heb ik mijn RA-opleiding gevolgd bij de UvA en afgerond in 2010.

Sinds dit jaar heb ik zitting genomen in de commissie van NOREA Young Professionals. Voor dit jaar hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de bekendheid van NOREA YP via social media en inhoudelijke bijeenkomsten voor onze doelgroep.

Klik hier voor mijn pagina op Linkedin