Voordelen (aspirant-)lidmaatschap

Kun je nog niet als RE worden geregistreerd omdat je nog studeert of nog niet over de vereiste ervaring beschikt, schrijf je dan in als aspirant-lid. Voorwaarde is dat je studeert een een erkende IT-audit opleiding. Voor € 110,- per jaar ontvang je ons kwartaaltijdschrift 'de EDP-Auditor' en alle andere vaktechnische publicaties en/of studierapporten van de NOREA. Ook kun je gratis deelnemen aan de activiteiten van de NOREA Young Professionals en aan regiobijeenkomsten. Voor deelname aan seminars en congressen geldt een lager tarief voor leden.

Studeer je niet aan een erkende opleiding maar heb je wel belangstelling voor het IT-audit vakgebied, schrijf je dan in als 'geassocieerd lid'. De contributie bedraagt eveneens € 110,-. Je ontvangt wel alle publicaties en hebt eveneens toegang tot de NOREA-activiteiten. Alleen is uiteraard geen kwalificatie als Register EDP-auditor (RE) mogelijk.

Aanmelding kan via het contactformulier onder vermelding van 'aspirant' of 'geassocieerd' plus geboortedatum en -plaats of via het aanmeldingsformulier voor aspirant-leden.