Norea logo

NOREA/ISACA YP Cloud Security Event

CATEGORIE:
ANDERS
LOCATIE: ONLINE (VOLGEBOEKT)
AANVANG: 16:00
ORGANISATOR: NOREA/ISACA YP

Organisaties nemen in toenemende mate clouddiensten af en door de uitbesteding van kritische IT-beheertaken worden organisaties afhankelijk van Cloud Service Providers (CSP’s). Naast de hoge vraag naar clouddiensten, zijn er ook veel vraagtekens en uitdagingen. In deze sessie brengen wij de afnemer van clouddiensten (klant), de leverancier van clouddiensten en de IT-auditor bij elkaar om rechtstreeks van de experts te horen wat de actualiteiten en aandachtpunten zijn rondom clouddiensten.

In deze virtuele bijeenkomst zullen Martin Vliem, National Security Officer bij Microsoft Nederland en betrokkene bij de Online Trust Coalitie (OTC) en Peter Luijendijk, CIO bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, hun ervaringen delen over vertrouwen en verantwoording in een cloud-omgeving.

Highlights van het programma:
• Datum: 12 juli 2021
• Tijd: 16.00 – 18.00
• Sprekers: Martin Vliem, National Security Officer bij Microsoft Nederland en Peter Luijendijk, CIO bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Ben jij als IT-auditor betrokken bij organisaties die clouddiensten afnemen, of wil jij meer kennis opdoen op het gebied van cloud security? Dan wil je deze virtuele bijeenkomst niet missen!