Norea logo

Webinar Young Professional Innovatielab: Hacking

CATEGORIE:
ANDERS
LOCATIE: ONLINE (VOLGEBOEKT)
AANVANG: 15:45
ORGANISATOR: NOREA/ISACA

Beste Young Professional,

Na twee succesvolle edities van het innovatielab, presenteert de Young Professional commissie de derde editie van het Young Professional Innovatielab. Iedere acht weken een interactieve workshop voor Young Professionals over een innovatief onderwerp. Tijdens deze workshops wordt niet alleen toelichting gegeven over het innovatieve onderwerp, maar ga je er ook zelf mee aan de slag! Deze derde editie zal in het teken staan van Hacking.

Cybersecurity heeft de laatste jaren z’n plaats in de bestuurskamers definitief veroverd. Het onderwerp gaat nog vaak gehuld in technisch jargon waardoor het niet eenvoudig te doorgronden is, en voor organisaties lastig blijft de juiste maatregelen te treffen. Zo hebben hackers vaak nog vrij spel. Tijdens het aankomende innovatielab leren we te kijken vanuit het perspectief van een hacker. Wat ziet een hacker als hij/zij naar een webapplicatie kijkt? Welke hacks hebben het meeste kans van slagen? En wat kan een IT-auditor hieraan doen? Jeroen van der Meer neemt je mee in deze wereld, laat je ervaren hoe je zelf webapplicaties kunt hacken met alleen je webbrowser, en beschrijft hoe IKEA haar webapplicaties beschermt tegen hackers.

We hopen je te mogen ontmoeten bij de tweede (digitale) editie van het Young Professional Innovatielab. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wil je deze bijeenkomst niet missen, wacht dan niet met inschrijven. Young Professionals hebben voorrang bij inschrijving.

Met vriendelijke groet,
NOREA & ISACA Young Professional commissie
________________________________________

Het programma
15.45 uur Ontvangst
16.00 uur Opening door Young Professional Commissie
16.05 uur Workshop Hacking door Jeroen van der Meer (IKEA)
16.45 uur Korte pauze
17.00 uur Workshop Hacking door Jeroen van der Meer (IKEA)
18.00 uur Afsluiting en einde bijeenkomst
________________________________________

Wanneer: 2 november 2021
Waar: Digitaal (vergaderlink volgt na inschrijving)
Voor wie: Young Professionals en Studenten
Tijdstip: 16:00 -18:00 uur
PE-punten: 2 PE Punten