Norea logo

NOREA/ISACA YP Informele inbelsesssie ('Clubhouse-linke'): Het ambacht van opleiding tot professional

CATEGORIE:
ANDERS
LOCATIE:
AANVANG: 20:00
ORGANISATOR: NOREA/ISACA Youngprofs

Beste Young Professional,

Door de digitalisering van de maatschappij en het belang van IT is de vraag naar deskundige IT-Auditors enorm gestegen. Tijdens deze sessie zullen we stilstaan bij het ambacht, hoe wordt een IT-Auditor opgeleid? In Nederland zijn verreweg de meeste IT-Auditors gekwalificeerd als RE (NOREA) of CISA (ISACA). Het werkveld van de IT-Auditor is erg breed en dynamisch. Is het realistisch om te verwachten dat een IT-Auditor op alle vlakken van het beroep specialistische kennis bezit na een opleiding? Wat zijn de kernelementen die een IT-Auditor zou moeten beheersen en hoe worden IT-Auditors momenteel opgeleid? Deze sessie is gericht op alle NOREA & ISACA Young Profs, degenen die een opleiding volgen, die net klaar zijn, maar in het bijzonder ook aan een ieder die mogelijk een IT-Auditopleiding willen volgen of kortgeleden hiermee gestart is.

Tijdens deze informele inbelsessie brengen wij IT-auditors op een laagdrempelige en interactieve sessie in contact met elkaar! Onze gastsprekers Prof. dr. Egon Berghout RE CISA (o.a. Wetenschappelijk directeur ITAA ESAA & docent diverse (post-)master opleidingen), Prof. dr. Abbas Shahim RE (o.a. Global head of Digital Decarbonization – Atos & Voorzitter ITACA opleiding – VU Amsterdam) en Edouard van den Heuvel (Senior Consultant PwC, Post-Master student UvA) vertellen over hun ervaringen en delen hun visie ten aanzien van de IT-Auditopleidingen in Nederland. Daarnaast is er voor de deelnemers ruimte om mee te discussiëren, delen van eigen ervaringen en vragen te stellen aan de gastsprekers.

Lijkt het jou leuk om het gesprek aan te gaan met andere Young Professionals? Meld je dan vrijblijvend aan!

Kun je niet vanaf het begin aanwezig zijn? Geen probleem, bel gerust in wanneer het jou uitkomt.

N.B. de inbelsessie zal plaatsvinden op Microsoft Teams, je hebt dus geen Clubhouse account nodig.

Het programma

20:00 uur: Introductie en opening door commissieleden Pim Smulders en Ibrahim Dogan

20:05 uur: Introductie gastsprekers:

- Prof. dr. Egon Berghout RE CISA (o.a. Wetenschappelijk directeur ITAA ESAA & docent diverse (post-)master opleidingen)
- Prof. dr. Abbas Shahim RE (o.a. Global Head of Digital Decarbonization -Atos & voorzitter ITACA opleiding-VU Amsterdam
- Edouard van den Heuvel (Senior Consultant PwC, Post-Master student UvA)

20:15 uur: Ervaringen gastsprekers over inhoud opleidingen

20:25 uur: Interactief deel:
discussies, eigen ervaringen en vragen van deelnemers

20:55 uur: Afronding en rondvraag

Wanneer: 28 oktober 2021

Waar: Online

Wie: NOREA/ISACA-Youngprofs

Aanvang: 20:00 uur

https://www.norea.nl/?page=2467