Norea logo

IT-Audit Café - Werkdruk onder IT-Auditors (Clubhouse)

CATEGORIE:
ANDERS
LOCATIE: CLUBHOUSE
AANVANG: 20:00
ORGANISATOR: NOREA/ISACA Youngprofs

Is werkdruk part of the game en is het onlosmakelijk verbonden met een beroepsgroep die met veel talent werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken? Of is werkdruk de achilleshiel van ons beroep waar we getalenteerde en ambitieuze professionals aan verliezen? Op 24 maart gaan wij in gesprek over dit vraagstuk.

Een zeer boeiend onderwerp dat velen van ons bezighoudt. Van de student die overweegt om een IT-audit opleiding te volgen tot recruiters en managementleden van IT-auditorganisaties. Speciaal voor dit onderwerp nodigen we een deskundige op het gebied van werkdruk uit, Marly van Eekeren (Stress & Burn-out Coach). Marly heeft veel expertise op het gebied van werkdruk en zal haar ervaringen met ons delen. Daarnaast zijn te gast Prof. dr. Egon Berghout RE CISA (o.a. Wetenschappelijk directeur ITAA ESAA & docent diverse (post-)master opleidingen), Matthijs Silvis (Senior Manager - KPMG) en Daan Kempenaar (Senior Associate - PwC) die vanuit hun dagelijkse werkzaamheden als IT-Auditor hun perspectief op dit onderwerp zullen delen.

Tijdens deze informele sessie brengen wij IT-auditors op een laagdrempelige en interactieve sessie in contact met elkaar! Er is ruimte om mee te discussiëren, delen van eigen ervaringen en vragen te stellen aan de gastsprekers.
Wij laten sessies nu écht plaatsvinden op Clubhouse! Download de app en join alvast onze club ‘IT Audit Café’ via onderstaande aanmeld-link.

Lijkt het jou leuk om het gesprek aan te gaan met andere IT-Auditors? Zet 24 maart 20.00-21.00 alvast in je agenda en je zult een melding krijgen als de sessie van start gaat!
Kun je niet vanaf het begin aanwezig zijn? Geen probleem, bel gerust in wanneer het jou uitkomt.

Programma op 24-03-2022
20.00 uur – Introductie en opening door commissieleden Pim Smulders en Ibrahim Dogan
20.05 uur – Introductie gastsprekers
20.15 uur – Ervaringen gastsprekers met werkdruk
20.25 uur – Interactief deel: discussies, eigen ervaringen en vragen van deelnemers
20.55 uur – Afronding en rondvraag