Norea logo

Process Mining – Exploring the Reality

CATEGORIE:
CURSUS
LOCATIE: RABOBANK HOOFDKANTOOR UTRECHT
AANVANG: 15:00
ORGANISATOR: ISACA/NOREA Youngprofs

Big data en de automatisering van processen is niet meer weg te denken in deze wereld en de hoeveelheid data die opgeslagen wordt binnen bedrijven groeit exponentieel. Dit zorgt voor een extra belasting binnen de bedrijven, maar brengt ook voordelen met zich mee.

Om processen te kunnen beheersen, dienen zij meetbaar te zijn en met de toename aan beschikbare data neemt de meetbaarheid van processen ook toe. Hier komt dan ook Process Mining om de hoek kijken.

Process Mining creëert de mogelijkheid om het daadwerkelijke verloop (de realiteit) van operationele processen inzichtelijk te maken op basis van beschikbare data omtrent deze processen. Door het toe passen van Process Mining wordt de data omgezet naar een visuele weergave van het procesverloop en kan bekeken worden of er slagen gemaakt kunnen worden op het gebied van de effectiviteit en efficiënt van de desbetreffende processen.

Tijdens deze workshop en interactieve sessies zullen de sprekers het met jullie hebben over wat Process Mining is, op welke gebieden dit toegepast kan worden en welke voordelen dit met zich meebrengt.

Programma
• 15:00 – 15:30: Inloop
• 15:30 – 16:00: De basis voor het toepassen van Process Mining – Roy van Buuren (KPMG)
• 16:00 – 16:30: Process Mining algoritme – Mike van Bussel (Manager Rabobank)
• 16:30 – 17:30: Process Mining workshop – Mike van Bussel (Manager Rabobank) en Roy van Buuren (KPMG)
• 17:30 – 18:00: Borrel