Norea logo

Artificial Intelligence en Internal Audit

CATEGORIE:
SYMPOSIUM
LOCATIE: NOREA/NBA A'DAM
AANVANG: 14:00
ORGANISATOR: Youngprofs i.s.m. Kennisgroepen

Artificial Intelligence. Ver van ons bed? Of toch al dichterbij dan je denkt?

Artificial Intelligence (AI) is een algemene term die verwijst naar technologieën die machines 'slim' maken. Organisaties investeren in AI-onderzoek en -applicaties om menselijke intelligentie te automatiseren, te vergroten of te repliceren.

AI is afhankelijk van big data en algoritmen en kan soms intimiderend zijn, vooral voor interne auditactiviteiten en organisaties die big data nog niet onder de knie hebben. Maar interne auditors hoeven geen datawetenschappers of kwantitatieve analisten te zijn om te begrijpen wat AI kan doen voor organisaties, overheden en samenlevingen in het algemeen. Auditors moeten bereid zijn volledig deel te nemen aan initiatieven van organisatorische AI! Maar hoe doe je dat?

Het is van cruciaal belang dat auditors aandacht schenken aan de praktische toepassing van AI in het bedrijfsleven, en competenties ontwikkelen die het interne auditberoep in staat stellen om AI-gerelateerde advies- en assurance-services aan te bieden aan organisaties in alle sectoren.

Tijdens deze interactieve middag zullen de sprekers het met jullie hebben over wat AI is, welke ontwikkelingen er zijn binnen het domein van AI en hoe AI momenteel toegepast wordt.

Programma:

13:30 – 14:00 Ontvangst deelnemers
14:00 – 14:15 Opening Young Profs: Dwayne Valkenburg
14:15 – 15:00 Artifical Intelligence – Vikas Munshi (ING)
15:00 – 15:15 Break
15:15 – 15:45 Ontwikkelingen AI & Audit – Mona de Boer (PwC)
15:45 – 16:00 Kennisgroep Presentaties
16.15 – 17.00 Discussie & Quiz
17:00 – 18.00 Afsluiting & borrel

2 PE-punten, deelname is gratis maar aanmelding gewenst