Norea logo

IB-Opleidingenmarkt

CATEGORIE:
ANDERS
LOCATIE: DE HAAGSE HOGESCHOOL, BLEISWIJKSEWEG 37, 2712 PB ZOETERMEER
AANVANG: 12:00
ORGANISATOR: NOREA |PvIB | ISACA

Vakverenigingen op het gebied van informatiebeveiliging PvIB (Platform voor InformatieBeveiliging), ISACA (Information Systems Audit and Control Association) en NOREA (Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors) organiseren voor de 9e maal de opleidingenmarkt voor gevestigde en potentiƫle informatiebeveiligers.

Het evenement biedt de meest actuele opleidingen aan en is bedoeld voor studenten van MBO- en HBO-opleidingen en universiteiten met belangstelling voor informatiebeveiliging en/of IT-auditing en leden van de deelnemende verenigingen. De IB-opleidingenmarkt biedt de bezoekers de mogelijkheid meer inzicht te krijgen in welke competenties/vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging binnen welke opleiding kunnen worden ontwikkeld.

De IB-Opleidingenmarkt is bedoeld voor (young) professionals en leden van de deelnemende verenigingen op zoek naar een juiste vervolgstudie. Het event waar opleidingen en presentaties van zeer interessante sprekers samen komen.

Naast het bezoeken van de opleidingenmarkt is er een interessant congresprogramma. Gerenommeerde sprekers informeren je over de actuele aspecten van het vakgebied.

Deelname is gratis!

http://www.ibopleidingen.nl