Norea logo

YoungProfs Fraude Event

CATEGORIE:
ROUND TABLE
LOCATIE: KPMG AMSTELVEEN
AANVANG: 13:30
ORGANISATOR: Youngprofs NBA, IIA en NOREA/ISACA

Als auditor ben je vast niet onbekend met het fenomeen fraude. Iedereen heeft in zijn studie wel voorbeelden gehoord van samenspannende medewerkers, de frauderende directeur of het frauderende bedrijf zelf. Maar wat als het bedrijf van buitenaf wordt binnengedrongen?

In deze tijd van technologische mogelijkheden hebben criminelen op talloze manieren de mogelijkheid om bij bedrijven binnen te komen. Dit gaat meestal iets beter verhuld dan een mail van Nigeriaanse prins die je vraagt of hij miljoenen op je rekening mag storten. Denk bijvoorbeeld aan ‘de Pathé Fraude’, waarbij de CFO in de luren werd gelegd.

In het gezamenlijk event van IIA YP, NBA YP en NOREA / ISACA YP nemen we jullie mee in deze wereld. Je wordt bijgepraat over de laatste (waargenomen) trends op het gebied van fraude waar bedrijven van binnenuit of van buitenaf mee te maken krijgen. Daarnaast krijg je tips en trucs hoe te handelen bij dergelijke situaties. En je gaat zelf aan de slag met de ‘dilemma game’.

https://www.nba.nl/nieuws-en-agenda/agenda-en-evenementen/2019/juni/young-professionals-fraude-event--error-business-compromised/