Norea logo

Agile Security Managment en DevOps

CATEGORIE:
REGIOBIJEENKOMST
LOCATIE: TIAS BUSINESS SCHOOL, TILBURG: ZAAL TZ08
AANVANG: 18:30
ORGANISATOR: NOREA regio Zuid

Hoe kunnen de informatiebeveiligingsorganisatie en de ontwikkelteams zorgdragen voor secure software? Het is een grote uitdaging omdat in de korte sprints van het agile ontwikkelproces geen tijd is om telkens weer uitgebreid stil te staan bij beveiligingseisen en de brede controles uit te voeren op de manier zoals dat gebruikelijk is bij een typische watervalaanpak.

Deze problematiek is het thema van deze vaktechnische bijeenkomst, met presentaties van:
- Carolien Glasbergen (Centrum Informatiebeveiliging en Privacyberscherming, bedrijfskundige met een jarenlange brede ervaring in ICT landschap). Bij het CIP is zij productverantwoordelijk voor ethiek en secure software.
- Maikel de Maertelaere (Interne Audit Schuberg Philis) heeft meegewerkt aan de NOREA DevOps paper (https://www.norea.nl/download/?id=6047) en is binnen Schuberg Philis actief betrokken bij de uitvoer van Agile en DevOps audits.

Ontvangst vanaf 18.30 met broodjes, aanvang programma om 19.00. Deelname is gratis en goed voor 2 PE-punten, aanmelding d.m.v. e-mail aan onderstaande link o.v.v. Aanmelding lezing NOREA Regio Zuid 11 februari