Norea logo

Webinar: Hyperautomation (Kennisgroep Innovatie)

CATEGORIE:
ANDERS
LOCATIE: WEBINAR (ONLINE)
AANVANG: 19:00
ORGANISATOR: NOREA

Hyperautomation is door Gartner benoemd tot dé strategische technologietrend van 2021. Bij hyperautomation worden verschillende moderne technologieën, zoals RPA, Artificial Intelligence en Process Mining gecombineerd om medewerkers te versterken en complexe processen te automatiseren op manieren die aanzienlijk meer impact hebben dan traditionele automatiseringsmogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volledig automatisch verwerken van schades aan een auto.

Tijdens de webinar wordt dieper in de wereld van hyperautomation gedoken. Wat is het precies en wat gaan we hiervan nu en in de nabije toekomst merken? Roel zal ingaan op de uitdagingen en valkuilen, maar ook grote veranderingen die hyperautomation in een organisatie teweeg kan brengen. Tevens wordt stilgestaan bij veranderende beheersingsvraagstukken waarmee een IT-auditor rekening moet houden bij het beoordelen van de automatisering van een organisatie.

De presentatie wordt verzorgd door Roel Hoeks, als Managing Partner werkzaam bij Roborana. Roel heeft meer dan 12 jaar ervaring in intelligente automatiseringsoplossingen. Het webinar wordt georganiseerd door de Kennisgroep Innovatie.