Norea logo

NOREA / ISACA YP Informele inbelsessie (‘Clubhouse-like’): Persoonlijke ontwikkeling van de IT-auditor tijdens de coronapandemie

CATEGORIE:
ANDERS
LOCATIE: ONLINE EVENT
AANVANG: 20:00
ORGANISATOR: NOREA/ISACA Youngprofs

De impact van de coronapandemie is inmiddels in alle sectoren merkbaar en raakt ook de werkzaamheden van de IT-auditor. Velen van ons werken op afstand en de interactie met collega’s en klanten is sterk veranderd. Wat voor impact heeft deze nieuwe manier van werken op de ontwikkeling van de IT-auditor? Zal de coronapandemie onze manier van werken blijvend veranderen en hoe ervaar jij de gevolgen van de pandemie?

Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om bijeenkomsten te organiseren, tegelijkertijd zien we dat in contact blijven met elkaar ook in deze tijd belangrijk is. Tijdens deze informele inbelsessie brengen wij IT-auditors, ondanks de coronamaatregelen, in contact met elkaar! Onze gastsprekers Koen Klein Tank (KPMG - IT-audit Partner), Ferry van der Ende (PwC – Manager IT-audit & HC-Manager) en Manon van Rietschoten (KPMG – Senior Manager IT-audit & voorzitter NOREA / ISACA YP commissie) vertellen hoe zij de coronapandemie ervaren. Daarnaast is er voor de deelnemers ruimte om mee te discussiëren, delen van eigen ervaringen en vragen te stellen aan de gastsprekers.

Lijkt het jou leuk om het gesprek aan te gaan met andere Young Professionals, of ben je benieuwd naar hoe andere IT-auditors de coronapandemie ervaren? Meld je dan vrijblijvend aan!

Kun je niet vanaf het begin aanwezig zijn? Geen probleem, bel gerust in wanneer het jou uitkomt.