Norea logo

Youngprofs 'Clubhouse-like sessie': Cultuur van het beroep van de IT-auditor

CATEGORIE:
SYMPOSIUM
LOCATIE: ONLINE
AANVANG: 20:00
ORGANISATOR: Youngprofs ISACA en NOREA

Het is alweer tijd voor de tweede ‘Clubhouse-like’ sessie! De tweede sessie staat in het teken van cultuur en gedrag binnen het beroep.

Als gevolg van de verdere digitalisering van de samenleving wordt IT alsmaar belangrijker en daarmee ook de rol van de IT-auditor. Hoe zit het echter met de cultuur en het gedrag van de IT-auditors? Hoe gaan de IT-auditors om met deze verantwoordelijkheid?

Onze inspirerende gastsprekers voor deze sessie zijn Anita van der Leeuw RO CIA CISA (PwC – Senior Manager Risk Assurance & Vertrouwenspersoon) en drs. Hüdaver Yüksel RE (Rabobank – Senior IT-Auditor). Anita is een ervaren coach binnen PwC en heeft binnen PwC een focus op client experience bij audit opdrachten. Hüdaver is een veelzijdige IT-auditor die onder andere als leidinggevende IT-auditor bij Gemeente Rotterdam verantwoordelijk is geweest voor IT-audits in het kader van de jaarrekeningcontrole. Hüdaver is nu werkzaam bij de Rabobank en verantwoordelijk voor meerdere IT- en operational audits.

Het programma:
20.00 uur – Introductie en opening door commissieleden Pim Smulders en Ibrahim Dogan
20.05 uur – Introductie gastsprekers Anita van der Leeuw RO CIA CISA (PwC – Senior Manager Risk Assurance & Vertrouwenspersoon) en Hüdaver Yüksel RE (Rabobank – IT-auditor)
20.15 uur – Ervaringen gastsprekers cultuur en gedrag op het werk
20.25 uur – Interactief deel: discussies, eigen ervaringen en vragen van deelnemers
20.55 uur – Afronding en rondvraag