Norea logo

Young Professional Innovatielab: Process Mining (volgeboekt)

CATEGORIE:
SYMPOSIUM
LOCATIE: ONLINE
AANVANG: 16:00
ORGANISATOR: NOREA & ISACA Young Professional

Na een zeer geslaagd eerste innovatielab, presenteert de Young Professional commissie de tweede editie van het Young Professional Innovatielab. Iedere acht weken een interactieve workshop voor Young Professionals over een innovatief onderwerp. Tijdens deze workshops wordt niet alleen toelichting gegeven over het innovatieve onderwerp, maar ga je er ook zelf mee aan de slag! Deze tweede editie zal in het teken staan van Process mining.

Process Mining. Je hebt er vast wel eens van gehoord. Wat is het eigenlijk? Stel je voor dat je google maps gebruikt om
de weg van Amsterdam naar Rome te bestuderen of dat je flight radar gebruikt om de route van een vliegtuig te volgen. Dat is nu precies wat we kunnen doen met process mining! En dan voor elk mogelijk proces in organisaties waarbij we gebruik maken van data uit operationele en financiƫle systemen. Als je jezelf afvraagt hoe process mining werkt en hoe je dit in de praktijk kunt gebruiken, dan is deelname aan het Innovatie lab de uitgelezen mogelijkheid om dit doen. Angelique Koopman en haar team gaan hands-on met jullie aan de slag met een process mining toepassing zodat je process mining zelf kunt ervaren!

We hopen je te mogen ontmoeten bij de tweede (digitale) editie van het Young Professional Innovatielab. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wil je deze bijeenkomst niet missen, wacht dan niet met inschrijven. Young Professionals hebben voorrang bij inschrijving.

Programma:
15.45 uur Ontvangst
16.00 uur Opening door Young Professional Commissie
16.05 uur Workshop Process mining door Angelique Koopman (EY)
16.45 uur Korte pauze
17.00 uur Workshop Process mining door Angelique Koopman (EY)
18.00 uur Afsluiting en einde bijeenkomst