Norea logo

Commissie- en Kennisgroepleden gezocht

Voor de NOREA-commissies/kennisgroepen zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden die het leuk en interessant vinden om bij te dragen aan de NOREA-activiteiten en zo op een andere wijze met het vak bezig zijn. Momenteel zijn we vooral op zoek naar leden voor de Commissie Communicatie en de Kennisgroep Innovatie en IT-auditing.

Wie is de commissie communicatie en wat doet zij (zie video)
De commissie communicatie werkt met doelgerichte communicatie aan een sterke beroepsorganisatie. Actief, effectief en in een plezierige sfeer! Het heeft een uitdagende agenda en fungeert als spin in het web met veel contact naar de kennisgroepen & commissies. Ben je naar buiten gericht en kun je 'out of the box' denken, dan is dit misschien iets voor jou!

Wat is de doestelling van de kennisgroep Innovatie en IT-auditing
De nieuwe kennisgroep 'Innovaties en IT-auditing' is ingesteld om de ontwikkelingen in de (toepassing van) ICT te volgen en relevante veranderingen voor de IT-auditor te signaleren. Een van de uitdagingen hierbij is wezenlijke veranderingen te onderscheiden van hypes. De kennisgroep signaleert innovaties die relevant kunnen zijn voor ons vakgebied en adviseert het bestuur over mogelijke acties. Voor de aanpak van de kennisgroep geldt het principe 'slank en snel'. Dat wil zeggen: we zijn een klein team dat met zo min mogelijk procedures en vergaderingen snel en met een beperkte tijdsbesteding relevante ontwikkelingen kan signaleren. Is innovatie jouw ding en hebben we jouw interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd in een van deze commissies meld je dan aan via het NOREA-bureau. Geef meteen aan naar welke commissie of kennisgroep je belangstelling uitgaat.