Norea logo

Onderzoek t.b.v. 'IT-auditverklaring' NOREA

NOREA bezint zich op de mogelijke meerwaarde van een specifiek IT-jaarverslag voorzien van een 'IT-auditverklaring', waarmee bedrijven verantwoording afleggen over hun digitale veerkracht. 
  
In deze enquête wil NOREA onderzoeken welke voorkeuren en afwegingen leven bij het topmanagement van organisaties in Nederland. De vragenlijst gaat daarbij in op de structuur en inhoud van het IT-jaarverslag, de IT-auditverklaring, de wenselijkheid daarvan en toegevoegde waarde voor zowel de onderneming zelf als haar stakeholders.
 
Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag. De beantwoording van de vragen is anoniem. Uw gegevens worden niet vastgelegd in onze systemen, tenzij u bij de laatste vraag uw gegevens invult.
 
Wij nodigen u graag uit de vragenlijst in te vullen en danken u alvast hartelijk voor het invullen (de link opent een enquête via 'Spotler', een betrouwbare applicatie van een dienstverlener waarmee NOREA samenwerkt en een verwerkersovereenkomst heeft afgesloten). 
 
Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de onderzoekers via e-mail norea@norea.nl of via telefoonnummer 020-3010380.