Norea logo

Identity Management & Access Control 4-daagse training

Trainings aandachtsgebied:
Categorie C
Kennisgebied:
Kennis van IT
Doelgroepen:
  • (IT)-auditors
  • Overige security en ICT-experts
Inleiding:
In deze unieke 4-daagse training leert u hoe u Identity Management & Access Control succesvol kunt implementeren in uw organisatie
Doelstelling:
Gezien het toenemende belang van beheersing, risk en compliance krijgt identiteiten- en autorisatiebeheer steeds meer de aandacht. In veel organisaties zijn inmiddels Identity & Access Management trajecten gestart, helaas vaak met onvoldoende succes. Hoe begint u nu een IAM project en hoe voorkomt u dat een IAM project maar blijft lopen en niet tot het beoogde resultaat leidt? In de 4-daagse training Identity Management & Access Control worden alle aspecten van een IAM traject zodanig belicht dat de kans op een succesvolle implementatie aanzienlijk toeneemt. Bovendien krijgt u handvatten aangereikt om zelf een belangrijke bijdrage te leveren aan een Identity Management & Access Control project en kunt u de resultaten van leveranciers toetsen.
Docenten:
De 4-daagse training Identity Management & Access Control wordt gegeven door André Koot. André Koot is Security and IAM Lead Consultant and CyberXpert bij Nixu Corporation. Daarnaast is André lid van de advisory board van Identity.next en van het Cloud Expert Team van EXIN. In het verleden was hij redacteur van het vakblad Informatiebeveiliging van het Platform voor Informatiebeveiliging (PvIB) en schreef hij regelmatig artikelen in dat blad.
Cursusorganisatie:
IMF Academy
PE punten:
32
Locatie naam:
IMF
Locatie Telefoonnummer:
040 246 02 20
Locatie Contactpersoon:
Joyce Teurlincx
Prijs lid:
€ 3.300,00
Prijs overig:
€ 3.500,00
Prijs uitleg:
De kosten van de 4-daagse training bedragen € 3.500,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunches en studiemateriaal. Leden van NOREA ontvangen € 200,- korting.
Doel:
Strategisch
Niveau:
## Fundamental
Cursusdata van:
25-03-2019
Cursusdata tot:
09-04-2019
Tijd aanvang:
09:00
Tijd einde:
17:00
Meer informatie / aanmelden