Norea logo

Certified Ethical Hacker (CEH) - 5-daagse 13-17 mei 2019

Trainings aandachtsgebied:
Categorie C
Kennisgebied:
Kennis van IT
Doelgroepen:
  • (IT)-auditors
  • Overige security en ICT-experts
Inleiding:
De Certified Ethical Hacker (CEH) training is de meest actuele en diepgaande security training in zijn soort en is platform- en productonafhankelijk. De opleiding wordt afgesloten met het CEH examen van EC-Council. Het CEH certificaat staat internationaal bekend als een waardevolle aanvulling op Microsoft, Cisco of Linux certificaten.
Doelstelling:
De CEH opleiding is zeer intensief en is gericht op begripsvorming en praktijkervaring. U ontvangt een studiekit bestaande uit een grote hoeveelheid theoretische en praktische tools (10 GB). U werkt in een interactieve omgeving waarin u leert scannen, testen, hacken en veiligstellen. Elke module wordt afgesloten met een uitleg hoe de behandelde stof toepasbaar zou zijn in een penetratietest. De opzet van deze training is zoveel mogelijk hands-on.
Docenten:
De Certified Ethical Hacker (CEH) training wordt gegeven door een uiterst ervaren Nederlandstalige CEH gecertificeerde trainer.
Cursusorganisatie:
IMF Academy
PE punten:
40
Locatie naam:
IMF
Locatie Telefoonnummer:
040 246 02 20
Locatie Contactpersoon:
Sonja Boelhouwer
Prijs lid:
€ 3.750,00
Prijs overig:
€ 3.950,00
Prijs uitleg:
De kosten van de CEH training bedragen € 3.950,- excl. BTW per persoon, incl. koffie, thee, lunches, het officiële studiemateriaal, toolkit en het CEH examen (t.w.v. € 400,-). Leden van NOREA ontvangen €200,- korting.
Doel:
Strategisch
Niveau:
## Fundamental
Cursusdata van:
13-05-2019
Cursusdata tot:
17-05-2019
Tijd aanvang:
9.00
Tijd einde:
17.00
Meer informatie / aanmelden