Norea logo

Certified Chief Information Security Officer (C/CISO) - Training incl. het C/CISO (Certified Chief Information Security Officer) examen van EC-council

Trainings aandachtsgebied:
Categorie C
Kennisgebied:
Kennis van IT
Doelgroepen:
  • (IT)-auditors
  • Overige security en ICT-experts
Inleiding:
Deze 5-daagse training, incl. het C/CISO (Certified Chief Information Security Officer) examen van EC-council, voorziet informatiebeveiligingsmanagers van de meest effectieve tools om hun organisatie te verdedigen tegen cyberaanvallen
Doelstelling:
De training Certified Chief Information Security Officer (C/CISO) leidt op voor de eerste internationaal erkende certificering waarmee u aantoont over de benodigde vaardigheden en kennis te beschikken in zowel de ontwikkeling als de uitvoering van een information security management strategie die in overeenstemming is met uw organisatiedoelen. De C/CISO training voorziet managers informatiebeveiliging van de meest effectieve tools om hun organisatie te verdedigen tegen cyberaanvallen. In de training: - leert u uw technische kennis en ervaring te combineren met de vaardigheid deze te vertalen naar business value; - zult u inzien dat uw beslissingen op het gebied van informatiebeveiliging een directe impact hebben op bijvoorbeeld de operationele kosten en de efficiency en flexibiliteit van de totale organisatie; en - leert u in een voortdurend veranderende technische omgeving zorg te dragen voor de ontwikkeling en communicatie van een gedegen strategie waarmee potentiële nieuwe risico’s voor uw organisatie kunnen worden herkend en waar mogelijk voorkomen.
Docenten:
De Certified Information Security Manager (C/CISO) training wordt inhoudelijk verzorgd door een uiterst ervaren, door EC-council gecertificeerde, trainer.
Cursusorganisatie:
IMF Academy
PE punten:
40
Locatie naam:
IMF Academy
Locatie Telefoonnummer:
040 260 02 20
Locatie Contactpersoon:
Sonja Boelhouwer
Prijs lid:
€ 3.300,00
Prijs overig:
€ 3.500,00
Prijs uitleg:
De kosten van de 5-daagse training Certified Chief Information Manager (C/CISO) bedragen € 3.500,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunches en studiemateriaal, de kosten van het C/CISO examen en de examengarantie. Leden van NOREA ontvangen € 200,- korting.
Doel:
Strategisch
Niveau:
## Fundamental
Cursusdata van:
02-03-2020
Cursusdata tot:
06-03-2020
Tijd aanvang:
09:00
Tijd einde:
17:00
Meer informatie / aanmelden