Norea logo

Cloud Security (CCSK) - 3-daagse training

Trainings aandachtsgebied:
Categorie C
Kennisgebied:
Kennis van IT
Doelgroepen:
  • (IT)-auditors
  • Overige security en ICT-experts
Inleiding:
Deze 3-daagse Cloud Security training leidt op voor het wereldwijd erkende Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) van de Cloud Security Alliance (CSA)
Doelstelling:
Deze 3-daagse Cloud Security training bereidt u voor op het Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) van de Cloud Security Alliance (CSA), inclusief de aanbevelingen van het European Network and Information Security Agency (ENISA). CSA en ENISA zijn de twee wereldleiders op het gebied van leveranciersonafhankelijk Cloud Security onderzoek en hebben in samenwerking deze eerste onafhankelijke Cloud Security certificering op de markt gebracht
Docenten:
De Cloud Security (CCSK) training wordt inhoudelijk verzorgd door een van de meest ervaren onafhankelijke Cloud en Cloud Security trainers. Hij is gecertificeerd door de Cloud Security Alliance (CSA) voor het geven van CCSK trainingen.
Cursusorganisatie:
IMF Academy
PE punten:
24
Locatie naam:
IMF
Locatie Telefoonnummer:
040 246 02 20
Locatie Contactpersoon:
Sonja Boelhouwer
Prijs lid:
€ 2.280,00
Prijs overig:
€ 2.480,00
Prijs uitleg:
De kosten van de 3-daagse CCSK training bedragen € 2.480,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is incl. alle lunches, koffie/thee, documentatie en een voucher voor het CCSK examen (t.w.v. € 250,-). Mocht u onverhoopt de eerste keer niet slagen, dan mag u het examen geheel kosteloos overdoen! Leden van NOREA krijgen € 200,- korting!
Doel:
Strategisch
Niveau:
## Fundamental
Cursusdata van:
23-06-2020
Cursusdata tot:
25-06-2020
Tijd aanvang:
09:00
Tijd einde:
17:00
Meer informatie / aanmelden