Norea logo

CISO in de publieke sector - 4-daagse opleiding

Trainings aandachtsgebied:
Categorie C
Kennisgebied:
Kennis van IT
Doelgroepen:
  • (IT)-auditors
  • Overige security en ICT-experts
Inleiding:
Deze 4-daagse opleiding bevat alle noodzakelijke kennis om op het hoogste managementniveau van informatiebeveiliging als Chief Information Security Officer (CISO) te kunnen functioneren in een publieke organisatie
Doelstelling:
In deze 4-daagse topopleiding wordt specifiek ingegaan op de functie, verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden van de Chief Information Security Officer (CISO) in een publieke organisatie. De opleiding is gericht op het succesvol invoeren en borgen van een informatiebeveiligingsbeleid, gebaseerd op techniek en organisatie en houding en gedrag. Als uitgangspunt voor uw informatiebeveiligingsbeleid wordt uitgegaan van de nieuwe BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid) - voor zover deze van kracht is - als vervanging van bestaande baselines, zoals BIR, BIG, BIWA en de algemeen geldende en relevante wet- en regelgeving, standaarden en verordeningen.
Docenten:
Uw docent is een topprofessional met meer dan 20 jaar ervaring en expertise in onder meer informatiebeveiliging, (cyber) security, Identity & Access Management (IAM), risicomanagement, compliance en privacy. Hij is CISSP, CCSP, CISM, CISA, CRISC, CEH en CPT gecertificeerd en is als docent cybercrime & cybersecurity verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Hij is tevens docent van de 4-daagse Cyber Security (CSX) Fundamentals opleiding die voorbereidt op de gelijknamige certificering van ISACA.
Cursusorganisatie:
IMF Academy
PE punten:
32
Locatie naam:
IMF
Locatie Telefoonnummer:
040 246 02 20
Locatie Contactpersoon:
Sonja Boelhouwer
Prijs lid:
€ 3.080,00
Prijs overig:
€ 3.280,00
Prijs uitleg:
De kosten van de 4-daagse topopleiding CISO in de publieke sector bedragen € 3.280,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief alle lunches, koffie/thee en het lesmateriaal. Leden van NOREA krijgen € 200,- korting!
Doel:
Strategisch
Niveau:
## Fundamental
Cursusdata van:
29-10-2020
Cursusdata tot:
29-10-2020
Tijd aanvang:
09:00
Tijd einde:
17:00
Meer informatie / aanmelden