Norea logo

Activiteitenkalender

Komende evenementen:

CATEGORIE:
ANDERS
LOCATIE: ONLINE
AANVANG: 19:00
ORGANISATOR: NOREA Regio Apeldoorn

De future is quantum! Quantum technologie wordt wereldwijd in een hoog tempo doorontwikkeld. In april 2021 werd bekend dat ook Nederland flink in quantum zal blijven investeren. Maar wat betekent Quantumtechnologie voor auditors?

Na een presentatie over verschillende toepassingen van Quantumtechnologie gaan we hierover met elkaar in gesprek.
De presentatie wordt verzorgd door Maran van Heesch van TNO. Ze werkt als scientific consultant bij TNO met een sterke focus op toegepaste cryptografie en Quantumapplicaties, waaronder Post-quantumcryptografie en Quantumcryptografie. Ze werkt aan het uitzoeken van use-cases voor Quantumkeydistributie en mogelijke transitiemodellen naar Post-quantumcryptografie voor beveiligingsproducten. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het Quantumportfolio van de ICT en Defense, Safety & Security unit binnen TNO.

De presentatie start om 19.00 uur en zal ongeveer een uur duren.

CATEGORIE:
ANDERS
LOCATIE: ONLINE EVENT
AANVANG: 16:30
ORGANISATOR: NOREA

Informatieve meeting voor de ZZP-ers en/of leden werkzaam bij kleine IT-auditorganisaties met introducties over deskundigheidsbevordering, Kwaliteit(sonderzoek) en vakinhoudelijke informatie.

CATEGORIE:
ANDERS
LOCATIE: ONLINE EN/OF FYSIEK BIJ NOREA/NBA, AFHANKELIJK VAN COVID-OMSTANDIGHEDEN
AANVANG: 17:00
ORGANISATOR: NOREA

Voorjaarsledenvergadering.
Op de agenda staan in elk geval de Routekaart-Strategie, jaarrekening en jaarverslag 2020 en een overzicht van de activiteiten van de Werk- en Kennisgroepen. De definitieve agenda wordt op/omstreeks 19 mei via deze website gepubliceerd.