NOREA Editorial TEAM

NOREA Editorial Team 2024
Het Editorial Team is verantwoordelijk voor de publicatie van artikelen op de website, in de nieuwsbrief en op social media. Heb je zelf een idee voor een artikel of een ander initiatief? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.
Contact
Incidenteel meedoen
Heb je een idee voor een artikel of een blog, maar heb je geen tijd om in de werkgroep deel te nemen, dan kun je altijd contact met ons opnemen voor een eenmalige of incidentele bijdrage.
Mail naar communicatie@norea.nl
Interview
Wil je je door ons laten interviewen over een bepaald onderwerp of heb je een idee voor een interview? Laat het ons weten.
Mail naar communicatie@norea.nl
Column
Je loopt met een mening rond, je hebt iets gelezen, gehoord of gezien en je zou best jouw mening in een column willen zetten. Dan horen we graag van jou.
Mail naar communicatie@norea.nl
Redigeren
Heb je een (vaktechnisch) artikel of column in de pen, maar ben je niet zeker of het goed genoeg is, of er nog zaken missen of dat het de juiste toon is, laat het ons weten, want het Editorial Team kan helpen met de redactie.
Mail naar communicatie@norea.nl
NOREA-communicatiekanalen
NOREA-artikelen, columns en interviews worden op de verschillende 'kanalen' van NOREA verspreid: de website norea.nl, de LinkedIn-groep en de LinkedIn-pagina en Twitter.
NOREA op LinkedIn
Publicatieproces
Als je met een idee voor een artikel bij het Editorial Team komt gaan wij samen met jou aan de slag. Hoe gaat dat publicatieproces nou precies in zijn werk?
Neem vooral contact met ons op!