Overleg NOREA-bestuur met voorzitters commissies en kennisgroepen

11 februari, 2022
Overleg NOREA-bestuur met voorzitters van de Commissies, Kennisgroepen en Taskforces.
Op 8 februari 2022 is tijdens de jaarlijkse bijeenkomst met de voorzitters van de Kennis-/Werkgroepen, Taskforces en Commissies informatie uitgewisseld om elkaar op de hoogte te houden van de jaarplannen, er werden hulpvragen gesteld en ‘best practices’ gedeeld en het was een aanleiding om successen te delen.

Hierbij een greep uit de successen: ‘programma Lustrum krijgt mooi vorm’, ‘het introduceren van concept Innovatielab voor YoungProfs’, ‘ik vind vijf minuten geleden een mail dat we een nieuw lid in de kennisgroep hebben, door REzine. Mooi!’, ‘Voortgang met volwassenheidsmodel dankzij de werkgroep’, ‘Lancering guiding principles for trustworthy AI en positieve reactie op webinar daarover’, ‘Mooie privacy producten dankzij de werkgroep’, ‘Slagen gemaakt in modernisering ENSIA-stelsel – tegelijkertijd problemen in (verwantwoordings-)ketens inzichtelijk gemaakt’, Taskforce Qauntum Computing gaat van analyse naar actie’, ‘Overgang de IT-Auditor van kwartaalsgewijs naar ‘continue’ publiceren probleemloos verlopen’ en ‘Wij hebben OnePager gemaakt wat RPA is en een best practice framework uitgewerkt’.

De bijgevoegde presentatie(s) van de voornemens en jaarplannen geeft hiervan een goede totaalindruk. Mocht hierdoor de belangstelling gewekt zijn, dan kan contact worden opgenomen met de kennisgroep of het NOREA-bureau. Het Bestuur is enorm trots op de vele activiteiten die door de Kennis-/Werkgroepen, Taskforces en Commissies worden uitgevoerd!

Geschreven door
Wilfried Olthof
Wilfried Olthof