Activiteiten en doelstelling
Activiteiten voor de Young Professionals van zowel ISACA NL Chapter als NOREA én studenten in de laatste fase van hun studie. Verbinden, verdiepen en innoveren. Dit doen we samen. Daarom hebben ISACA NL Chapter en NOREA één Young Professionals commissie.

De Commissie Young Professionals ondersteunt de taken en strategische doelstellingen van ISACA NL Chapter en NOREA en wil graag een bijdrage leveren deze te bereiken. Dit doen wij door ons te richten op ambitieuze en leergierige Young Professionals, die recent hun intrede hebben gedaan in het bedrijfsleven en/of in de laatste fase van hun studie zitten. Wij vullen de algemene missie van ISACA NL Chapter en NOREA aan met de volgende punten:
  • Het nastreven van een actieve beroepsvereniging met oog voor de toekomstige generatie;
  • Het vergroten van het professionele netwerk van Young Professionals;
  • Kennisoverdracht aan Young Professionals;
  • Permanente educatie door middel van de organisatie van activiteiten met actuele thema’s.
Er worden over het algemeen geen randvoorwaarden gesteld aan deelname van de activiteiten en deze zijn vaak gratis voor de Young Professionals van ISACA NL Chapter en NOREA.

Wist jij dat wij te vinden zijn op LinkedIn? Hier delen wij updates over de evenementen die worden georganiseerd door de YP-commissie voor Young Professionals. Volg ons op LinkedIn en mis nooit meer een update.
Elise Taselaar (voorzitter)   
Hans Dekker   
Welmoet de Ruijter   
Ibrahim Dogan   
Mourad Fakirou   
Fabienne Bakker   
Khatera Azad-Djadran   
Bart de Jongh (linking pin bestuur NOREA)   
Firas Abali (Linking pin bestuur ISACA)