Introductie:
ISACA NL Chapter en NOREA hebben eind 2017 besloten om de afzonderlijke Young Professional commissies van beide beroepsverenigingen onder te brengen onder één commissie, die gezamenlijke activiteiten organiseert voor de Young Professionals van zowel de ISACA NL Chapter als NOREA en voor studenten in de laatste fase van hun studie.

Wij zijn te vinden op LinkedIn: Regelmatig worden updates gedeeld over de evenementen die worden georganiseerd door de YP-commissie voor Young Professionals.

Doelstelling
De Commissie Young Professionals ondersteunt de taken en strategische doelstellingen van ISACA NL Chapter en NOREA en wil graag een bijdrage leveren om deze te bereiken. Dit doen zij door zich te richten op ambitieuze en leergierige Young Professionals, die recent hun intrede hebben gedaan in het bedrijfsleven en/of in de laatste fase van hun studie zitten. YP’s vullen de algemene missie van ISACA NL Chapter en NOREA aan met de volgende punten:

  • Het nastreven van een actieve beroepsvereniging met oog voor de toekomstige generatie;
  • Het vergroten van het professionele netwerk van Young Professionals;
  • Kennisoverdracht aan Young Professionals;
  • Permanente educatie door middel van de organisatie van activiteiten met actuele thema’s.
Er worden over het algemeen geen randvoorwaarden gesteld aan deelname van de activiteiten en deze zijn over het algemeen kosteloos voor de Young Professionals van ISACA NL Chapter en NOREA. 
Elise Taselaar (voorzitter)   
Lars van Beek RE MSc CISA   
Hans Dekker   
Ibrahim Dogan   
Karlijn Duteweert   
Mourad Fakirou   
Bart de Jongh (linking pin bestuur NOREA)   
Ellen Klijnstra   
Joyce Meuwissen   
Welmoet de Ruijter   
Pim Smulders   
Christa van der Wiel   
Dwayne Valkenburg (linking pin bestuur ISACA)