Activiteiten en doelstelling
Activiteiten voor de Young Professionals van zowel ISACA NL Chapter als NOREA én studenten in de laatste fase van hun studie. Verbinden, verdiepen en innoveren. Dit doen we samen. Daarom hebben ISACA NL Chapter en NOREA één Young Professionals commissie.

De Commissie Young Professionals ondersteunt de taken en strategische doelstellingen van ISACA NL Chapter en NOREA en wil graag een bijdrage leveren deze te bereiken. Dit doen wij door ons te richten op ambitieuze en leergierige Young Professionals, die recent hun intrede hebben gedaan in het bedrijfsleven en/of in de laatste fase van hun studie zitten. Wij vullen de algemene missie van ISACA NL Chapter en NOREA aan met de volgende punten:
  • Het nastreven van een actieve beroepsvereniging met oog voor de toekomstige generatie;
  • Het vergroten van het professionele netwerk van Young Professionals;
  • Kennisoverdracht aan Young Professionals;
  • Permanente educatie door middel van de organisatie van activiteiten met actuele thema’s.
Er worden over het algemeen geen randvoorwaarden gesteld aan deelname van de activiteiten en deze zijn vaak gratis voor de Young Professionals van ISACA NL Chapter en NOREA.

Wist jij dat wij te vinden zijn op LinkedIn? Hier delen wij updates over de evenementen die worden georganiseerd door de YP-commissie voor Young Professionals. Volg ons op LinkedIn en mis nooit meer een update.
Future Proof Event ESG – 17 April 2024
Innovatie: daar neemt de Young Prof commissie van NOREA/ISACA jou graag in mee.
Met de Future Proof Events treden we samen in de wereld van actuele en upcomming thema’s.

Op 17 april 2024 gaan we het hebben over ESG.
We merken allemaal dat het thema speelt. Klanten stellen vragen over het thema en vanaf 2024 schrijft de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) voor dat organisaties verplicht duurzaamheidsinformatie moeten rapporteren.

Maar, hoe gaan wij hier als IT Auditor mee om?
Samen gaan we in gesprek over dit thema. Gedurende de avond neemt Marcus Looijenga, partner ESG bij PwC, jou onder andere mee in de impact van deze ontwikkeling op de werkzaamheden als IT Auditor.
PE-punten: 2

Heb je interesse in onze Future Proof Sessies? We houden je graag op de hoogte, laat hieronder je mailadres achter.
Aanmelden
De leden van de NOREA/ISACA Young Professional commissie stellen zich voor
Op LinkedIn zijn we een serie begonnen waarin we ons als leden van de commissie voorstellen. Nieuwsgierig wie wij zijn? Lees dan de posts