Verhuizing NBA en NOREA naar Hoofddorp voltooid

06 juli, 2023
Op maandag 3 juli hebben NBA en NOREA het nieuwe onderkomen in kantoorgebouw Pharos aan het Mercuriusplein 3 te Hoofddorp, in gebruik genomen. Het gebouw staat naast het NS-station en de hele eerste verdieping is opnieuw ingericht met alle faciliteiten die nodig zijn voor de activiteiten van de beroepsorganisaties.

Naast een rustig werkdeel in de kop van het gebouw ('Bibliotheek') is er onder meer een centrale werkruimte met zogenoemde aanlandplekken, het 'Plein', en een ruimte voor ontmoeting, de 'Huiskamer'. Bezoekers komen binnen bij het zogenaamde 'Werkcafé', waar ook koffie en thee te vinden zijn. Er is voldoende ruimte voor vergaderingen en overleggen voor zowel collega's als externen.

Pharos is een verzamelgebouw met meerdere huurders. De beroepsorganisaties gebruiken de eerste etage van het kantoorgebouw, dat pal naast het station van Hoofddorp te vinden is. De door de NBA en NOREA gehuurde kantoorruimte is volledig nieuw en eigentijds ingericht, waarbij duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt is geweest.

Geschreven door
Wilfried Olthof
Wilfried Olthof