Norea logo

Informatie voor opleiders

Opleidingen

Digitale managers die de digitale processen laten excelleren en beheersen ontwikkelen nieuwe skills. Ze gebruiken inzichten uit Big Data en data science om continu te verbeteren. Stel u eens voor dat u met een druk op de knop het bedrijfsproces in kaart kunt brengen en de energie kunt richten op de toegevoegde waarde, namelijk de beste ideeën om serviceniveaus, efficiency en effectiviteit te verbeteren.

Meer informatie

Deze verkorte opleiding gaat in op een groot aantal aspecten van het auditvakgebied. Ondersteund door een recent boek en pre-learnings van de trainers doorlopen we randvoorwaarden voor de functie, methodologie en wat vaardigheden. Ook risicomanagement en enkele management control frameworks komen aan de orde.

Meer informatie

De komende jaren zullen in het teken staan van ongekende mogelijkheden op het gebied van automatisering en het overbodig maken van repetitieve handmatige activiteiten. Finance Robotic Process Automation (RPA) maakt outsourcing overbodig en vertegenwoordigt een ongekend potentieel op het gebied van verregaande automatisering.

Meer informatie

De volgende bestaande en potentiële internal control toepassingen van blockchain worden behandeld: Wat zijn blockchains, wat zijn typische problemen die met blockchain kunnen worden opgelost, onder welke voorwaarden is blockchain technologie toepasbaar, hoe werken blockchains, kan de technologie worden toegepast in bestaande organisaties en hun internal control systemen.

Meer informatie

Met de toegenomen belangstelling voor en noodzaak van IT Governance wordt het steeds belangrijker om het niveau hiervan in één oogopslag inzichtelijk te maken aan bestuur, RVC en toezichthouders. Maar natuurlijk wilt u ook zelf risico's en verbetermogelijkheden kunnen identificeren.

Meer informatie

Deze verkorte opleiding gaat in op de 'zachte' aspecten van het auditvakgebied. Naast Root Cause Analysis en wat nodig is voor een goed advies, tonen we 'softe' elementen in management control frameworks en behandelen we enkele manieren om ze zichtbaar te maken. Omdat dit extra vaardigheden vereist besteden we ook daar aandacht aan.

Meer informatie